Taaltrainingen

Taal is een belangrijk onderdeel van de (internationale) communicatie. Maar het is niet altijd gemakkelijk om je in een andere taal uit te drukken. Schrijftafel verzorgt op verzoek diverse taaltrainingen.

Buiten deze vaste cursussen is er ook de mogelijkheid voor privélessen en groepscursussen op andere tijden en locaties. Zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven. Meer weten? Neem dan contact op met Schrijftafel, of bekijk het overzicht met tarieven.

Op dit moment geeft Schrijftafel de volgende taaltrainingen:

Spaans conversatie:

Locatie: ontmoetingscentrum De Stut, Heemskerk
Dag en tijd: vrijdag van 09.00 tot 10.15 uur

Spaans voor gevorderden:

Locatie: ontmoetingscentrum De Stut, Heemskerk
Dag en tijd: vrijdag van 10.30 tot 11.45 uur

De straat van Magdalena
'De straat van Magdalena' is de vijfde boekvertaling van Schrijftafel. Een magische familiesaga van auteur Jorge Galán uit El Salvador. Bestel het boek online en zonder verzendkosten.
Honger
Met 'Honger' heeft Schrijftafel meegewerkt aan de vierde boekvertaling. Ditmaal een vertaling van een boek van de auteur Martín Caparrós. Bestel het boek online en zonder verzendkosten.
Palmen in de sneeuw
De derde vertaling van Schrijftafel is het boek 'Palmen in de sneeuw'. Dit meeslepende verhaal neemt je mee naar het Spaans-Guinea van de jaren ’50 en ’60. Bestel het boek online en zonder verzendkosten.
Zeg me wie ik ben
De recensies over het boek 'Zeg me wie ik ben' "Een monumentale roman over een allesbepalende keuze in het leven." De vertaling van dit boek is gedaan door Schrijftafel. Bestel het boek online en zonder verzendkosten.
De zwarte legende
'De zwarte legende' was de eerste boekvertaling van Schrijftafel. Een fascinerende epische familieroman over een Spaanse journalist en de speurtocht naar zijn grootvader. online en zonder verzendkosten.